dilara arıkanlı taner viral video

 Dilara Arıkanlı Kimdir? Taner Tolga Tarlacı ile İlişkisi Nedir?

Yakın zamanlarda sosyal medya üzerinde yaptığı videolarla dikkat çeken Dilara Arıkanlı'nın hikayesi merak konusu oldu. Soru cevap tarzındaki içerikleriyle geniş bir kitleye ulaşan Arıkanlı, sosyal medya fenomenleri arasında kendine sağlam bir yer edindi. Peki, bu ilgi çekici fenomen kimdir?


Dilara Arıkanlı Kimdir? 1997 yılında Ankara'da dünyaya gelen Dilara Arıkanlı, aslen Kastamonulu olduğu iddia ediliyor. Kırıkkale Üniversitesi tarih bölümü mezunu olan Arıkanlı, öğretmenlik yerine sosyal medya fenomenliğini tercih etti. Kadın-erkek ilişkileri üzerine mizahi bir dille soru cevap videoları çekerek paylaşan Arıkanlı, "aşkolog" lakabını kazandı.

Estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen Arıkanlı, özellikle Twitter üzerinde yaptığı komik paylaşımlarla geniş bir takipçi kitlesi elde etti. "Kurt bakışlım" ifadesiyle tanınan Arıkanlı, çektiği videoların yayılmasıyla birlikte daha geniş kitlelere ulaştı.

Comments

Popular posts from this blog

Who Is Lexi Bonner Kid? Bullying Autistic Kid

Link Video Feby Senda Viral Kasus Maumere 1 Vs 3 Mediafire!

GETTING TOPPY VIDEO: Americans react to a lady giving Benzino blowjob during shower in the bathroom in viral leaked threesome sextape in Tubi movie sex scene